I´m back!!

Jag har på senare tid försökt loggat in på bloggen för att uppdatera den men utan resultat. Jag har haft ett lösenord som inte varit giltigt, men jag kunde för mitt liv inte förstå varför. Jag har haft samma lösenord till bloggen hela tiden. Men sen nu för fem minuter sedan kom jag på vad felet var. Jag har ju skrivit in fel mailadress hela tiden, klart att det inte gick att logga in då! Men nu är jag tillbaka och jag har hur mycket som helst att skriva om. Jag har saker att skriva om så jag klarar mig i flera dagar.

Här i veckan kom den nya datorn och jag är ovanligt nöjd. Tidigare har jag haft en stor stationär gammal häck som tagit upp halva vardagsrummet eftersom jag inte haft något bättre ställe för den. Men nu har jag en ny liten bäbis som inte tar upp mer än en liten ruta på tvbordet. Jag äger nu min livs första laptop! Jag känner mig lyxig med den. Ni behöver inte ringa lyxfällan riktigt än jag lovar!
I torsdags hade jag storbesök av C och S och systern med hennes familj! Jätte trevligt var det. Vi fikade på pepparkakor, pepparkaksmuffins och glögg, kaffe och te! Nästan som på kondis! Problemet var att jag fick mersmak av att umgås med min syster! Dagen efter, i Fredags, hade jag inget att göra på kvällen och hemma var det så himla tråkigt så jag ringde upp min kära syster och åkte dit. Vi kollade på Idol vilket jag inte gjort på flera år. Det måste jag säga att de är riktigt duktiga i årets upplaga. Han Jay skulle nog kunna bli min nya idol om jag inte ser upp!

Igår provade vi här hemma att hyra en film från CDON nu när man kan koppla in datorn i tvn och gösses va bra det var, nu slipper man ju åka in till ica för att hyra filmen. Inte blir det nå dyrare heller, tvärtom. Vi har så långt till affären att det blir dyrare att hyra den på ica om vi inte ska in dit av andra orsaker.  Så är det när man bor på landet, det blir himla långt till allt!
Nej usch nu måste jag äta frukost och i eftermiddag ska jag åka och fira pappa på farsdag. Då får jag återigen träffa min kära familj, trots att de bor så nära så saknar man dem ibland!


RSS 2.0